Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stockholm Top Gymnastics
| Barngymnastik

Anmälan till höstens grupper!
2019-07-08 08:00

HÖSTTERMINEN 2019 för barn- och breddgrupper är öppen för de som skall fortsätta på samma nivå. Även tonårsgympa, föräldra-barngrupper och vuxengrupper kan bokas!


Måndag 8/7 öppnar bokningen för er som skall byta mellan olika nivåer!


Ni går själva in och anmäler er, länk hittar ni längre ner i detta mail, detta gäller för ALLA oavsett om man varit i en grupp tidigare eller inte. Man måste alltså ”återanmäla” sig till höstterminen, även om man gått i en grupp under vårterminen. Det är direktbetalning med kort som gäller. Vi kan tyvärr inte hålla några platser för de som inte har möjlighet att boka i tid.   


  • För de som ska fortsätta på samma nivå öppnar bokningen måndag v. 26 den 24/6 kl. 08:00.
  • För de som ska byta mellan olika nivåer öppnar bokningen måndag v. 28 den 8/7 kl 08:00.
  • Vecka 30 den 22/7 kl 08:00 öppnar anmälan för ALLA (även de som inte vart medlemmar eller gått i en grupp förr).
  • Höstterminens träningar drar igång v. 35.

Ska man byta nivå har man fått, eller kommer få, information om detta. Om man inte hört något när anmälan öppnar så anmäler man sig till samma nivå som man tränat under vårterminen. Är man osäker kan man höra av sig till ansvarig tränare (inte till kansliet).  


 När man bokar gör man det genom en engångskod som skickas till mailadressen som är registrerad på er dotter. Betalningen sker direkt i anmälan. 

Är det första gången ni ska anmäla behöver ni skapa en profil. Detta görs efter att en mailadress är registrerad, via länken nedan, och att en engångskod är skickad. Klicka sedan på ”Ny deltagare”. Här kan ni läsa mer om gruppmålen för att veta vilken grupp som passar er dotter: https://www.stockholm-top.se/sida/?ID=222475


Länk till anmälan: https://sportadmin.se/book/?F={6E5581E6-4F44-48F9-A888-29CE7F4DED54}  


Ha en härlig sommar ! 


BAS grupperna behöver man inte återanmäla sig till för att fortsätta till hösten! Om ni inte önskar ha kvar platsen, hör av er till kansliet!

 
SPONSORER
Samarbetspartners