SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholm Top Gymnastics

Medlemmarna i Stockholm Top Gymnastics skall känna till och följa gällande värdegrund

 

Som förening har vi ett stort ansvar och förtroende som gymnasterna och deras föräldrar ger oss. Därför har vi tagit fram en värdegrund som omfattar trivselregler, uppförandekoder och handlingsplaner. Det berör och ska följas av alla i föreningen, oavsett vilken roll man har – ledare, anställd, styrelseledamot, förälder eller gymnast.

Värdegrunden skall alltid prägla våra handlingar och bygger på ledorden:

 

Glädje och utveckling

Gymnastiken i STG ska vara spännande, glädjefylld och motiverande. Vi strävar efter att bli bättre och glädjas av varandras framgång. Vi tar tillvara på varandras kompetens

Öppenhet och omtänksamhet.

Vi visar lyhördhet och uppmärksamhet

Verksamheten ska vara öppen och förändringsbenägen och vi arbetar för tydlig kommunikation och ett motiverande klimat.

 
Trygg miljö

Vi visar alla en ömsesidig respekt och tillit och arbetar aktivt mot kränkande särbehandling. Vi har ledare som är utbildade för sitt uppdrag och vi jobbar för god hälsa och välbefinnande hos barnen.

 

Klicka här för att läsa hela Stockholm Top Gymnastics värdegrund

 

En del av värdegrunden innehåller en Uppförandekod  som vi vill ska genomsyra hela föreningen oavsett vilken roll du har; från gymnast till alla unga och vuxna ledare, förälder, anställd eller personer med annan anknytning till föreningen. Här finns en konkret handlingstrappa om hur vi ska agera vid olämpligt beteende, som vi hoppas alla kan ta till sig och känna delaktighet med.

 

 STG har tillsatt ett Värdegrundsombud som man kan kontakta om man bevittnat något olämligt beteende inom gymnastiken Kontakten sker via Nolltoleransknappen. Värdegrundsombud består av personer i styrelsen vars uppgift är att ge stöd och hantera de anmälningar som kommer in.

 
Vi stödjer UNICEFs arbete för barnen i Ukraina
SPONSORER
Samarbetspartners