SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholm Top Gymnastics
| Barngymnastik

Frågor & Svar
Här nedan finner du svar på de vanligaste frågorna som kommer till oss. 
Anmälan & Terminsinformation
 
När kan jag anmäla mig till vårterminen 2022 
När bokningen är öppen kan du hitta lediga platser under gruppanmälan som du hittar här till höger eller kontakta kansliet på kansli@stockholm-top.se så hjälper vi dig att hitta rätt grupp!
 
När startar vårterminen 2022 
Vårterminen startar vecka 4  för våra barn och breddgrupper. Du som är anmäld till en grupp kommer få info innan terminen drar igång. 
 
Behåller jag min plats i gruppen till vårterminen?
Du som redan är medlem i en grupp har en tids förtur att anmäla dig till samma grupp igen. Efter några dagar öppnas gruppen för alla. Därför måste du anmäla dig i god tid. Vi kan tyvärr inte reservera några platser.
 
Jag är inte medlem i föreningen. Hur anmäler jag mig?
Det finns två sätt att anmäla sig till vår gymnastikträning. Om anmälan är öppen, går du in på "Anmälan till grupper" högst upp till höger på hemsidan. För att göra en intresseanmälan klickar du på "Bli medlem" här bredvid till höger och fyller i formuläret. 
 
Hur kan jag ställa mig i kö?
Vi har inte någon kölista till våra grupper, utan du anmäler istället ditt intresse under "Bli medlem" här bredvid till höger. Då får du mailutskick från oss när det finns möjlighet att boka platser. 
 
Det står att gruppen är full. Kan jag boka en plats ändå?
Tyvärr inte. Det går däremot att välja "Prenumerera" på gruppen. Då blir du kontaktad när det finns plats i gruppen. Det sker dock sällan avhopp i våra grupper och vi rekommenderar dig därför att välja en annan grupp så länge. Kontakta gärna kansliet så hjälper vi dig att hitta andra alternativ.
 
Vad kostar det att träna?
Terminsavgifter för barn-och breddgrupper hittar du under " Gruppinfo". 
 
I vilka områden har ni träningsgrupper?
Inne på bokninssidan kan du hitta var vi har grupper. Vi finns bla i STG-hallen Bromma, Åkeshovshallen , Äppelviken,  Kungsholmen, Östermalm, Kristineberg, Bromma gymnasium, Alvik , Vällingby.
 
Kan man anmäla sig till läger och lovträningar även om man inte är medlem i föreningen?
Ja, våra läger och lovträningar är öppna för alla att anmäla sig. Info om vilka läger som erbjuds hittar du här Stockholm Top Gymnastics - Barn- och Breddgymnastik (stockholm-top.se)
 
SPONSORER
Samarbetspartners