SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholm Top Gymnastics
| Barngymnastik

Frågor & Svar

Här nedan finner du svar på de vanligaste frågorna som kommer till oss. 

Anmälan & Terminsinformation
 
När kan jag anmäla mig vårterminen 2024 / höstterminen 2024
Bokningen är stängd för VT-24. Kontakta kansliet om du önskar börja nu så hjälper vi dig kansli@stockholm-top.se  Bokning för hösterminen är inte öppen ännu.
 
När startar höstterminen 2024 ?
Mer info kommer snart. Du som är anmäld till en grupp kommer få info innan terminen
drar igång. 
 
Vårens kalender för barn-och breddgrupper hittar du här:
 
Behåller jag min plats i gruppen till höstterminen?
Du som redan är medlem i en grupp har en tids förtur att anmäla dig till samma grupp igen. Efter några dagar öppnas gruppen för alla. Därför måste du anmäla dig i god tid. Vi kan tyvärr inte reservera några platser.
 
Jag är inte medlem i föreningen. Hur anmäler jag mig?
Det finns två sätt att anmäla sig till vår gymnastikträning. Om anmälan är öppen, går du in på "Anmälan till grupper" högst upp till höger på hemsidan. För att göra en intresseanmälan klickar du på "Bli medlem" här bredvid till höger och fyller i formuläret. 
 
Hur kan jag ställa mig i kö?
Vi har inte någon kölista till våra grupper, utan du anmäler istället ditt intresse under "Bli medlem" här bredvid till höger. Då får du mailutskick från oss när det finns möjlighet att boka platser. 
 
Det står att gruppen är full. Kan jag boka en plats ändå?
Tyvärr inte. Det går däremot att välja "Prenumerera" på gruppen. Då blir du kontaktad när det finns plats i gruppen. Det sker dock sällan avhopp i våra grupper och vi rekommenderar dig därför att välja en annan grupp så länge. Kontakta gärna kansliet så hjälper vi dig att hitta andra alternativ.
 
Jag vill träna lite mer
Många vill träna lite mer och även på specifika redskap. Vi erbjuder extraträning för dig som är anmäld till en ordinarie barn/breddgrupp. Vi har extraträningar för dig som vill träna lite mer på samtiliga redskap samt även extraträningar för dig som vill träna mer med inriktning på diciplinerna trupp och AG gymnastik.
 
Vad kostar det att träna?
Terminsavgifter för barn-och breddgrupper hittar du under " Gruppinfo". 
 
I vilka områden har ni träningsgrupper?
Inne på bokninssidan kan du hitta var vi har grupper. Vi finns bla i STG-hallen Bromma, Åkeshovshallen , Äppelviken,  Kungsholmen, Östermalm, Kristineberg, Bromma gymnasium, Alvik , Vällingby.
 
Vad ska vi tänka på innan träning?
  • Barnen ska vara ombytta till mjuka träningskläder ( shorts, t-shirt, tighths eller gymnastikdräkt ) när de deltar i gymnastiken.
  • Vi ser gärna att barnen är barfota
  • Långt hår ska vara uppsatt, för att inte fastna i redskapen.
  • Alla smycken borttagna
  • Ta gärna med en vattenflaska.
  • Se gärna till att toalettbesök är avklarade innan ni kommer in i hallen.
  • Kom i tid till träningarna både när ni lämnar och hämtar.
Får föräldrar/syskon/kompisar vara med på gymnastiken?

Våra hallar är ibland små och barnen är många. Ska även föräldrar och syskon eller kompisar sitta med i hallen blir det lätt väldigt rörigt.

Föräldrarna lämnar sina barn och kommer sedan tillbaka efter träningens slut alternativt sitter och väntar i omklädningsrummet.

Vi bjuder in till "öppen " träning ibland , ofta sista gången på terminen då föräldrar/anhörig får var med. 

I våra grupper som heter Föräldra-barngympa deltar en vuxen person och hjälper barnet med övningarna.

 
Kan man anmäla sig till läger och lovträningar även om man inte är medlem i föreningen?
Ja, våra läger och lovträningar är öppna för alla att anmäla sig. Info om vilka läger som erbjuds hittar du här Stockholm Top Gymnastics - Barn- och Breddgymnastik (stockholm-top.se)
 
SPONSORER
Samarbetspartners