SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholm Top Gymnastics

Välkommen till Stockholm Top Gymnastics!
 
Stockholm Top Gymnastics har tre viktiga ledord som styr vår verksamhet- TRÄNA, TÄVLA, TRIVAS
Med kontinuerlig utbildning och utvärdering arbetar vi för en stark trygghet, gemenskap och glädje för alla våra medlemmar under träning, tävling, läger och andra aktiviteter.
 
Gymnastik är en form av träning som passar alla! Stockholm Top Gymnastics vill att barn, ungdomar och vuxna ska få möjlighet att träna gymnastik - oavsett ålder, tidigare kunskaper eller förutsättningar. Vi vill att alla ska komma till gymnastiken och utvecklas och ha roligt.  För mer info om våra olika gymnastikformer - gå in under respektive sektion.
 
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Bokning av grupp gör du under Gruppanmälan.
 
Vill du komma i kontakt med oss ?  
Tel:076-034 44 24
 
 
OBS! Du vet väl om att du redan nu kan hitta svaret på de flesta frågorna HÄR
 
VÄLKOMNA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gymnastikläger!
2024-02-17 14:36
STG-hallen en modern fullutrustad gymnastikhall!

Våra läger i STG-hallen är populära.

 

Här kan du läsa mer om vilka läger vi erbjuder 

Stockholm Top Gymnastics - Barn- och Breddgymnastik (stockholm-top.se)

 
Välkomna! 💜🤩🤸🏻‍♀️
Medlemsundersökning 2023
2024-02-05 09:06
Styrelsen vill rikta ett stort tack till alla som deltagit i 2023 års medlemsundersökning – det hjälper oss att bli en bättre förening

 

 

  1. Medlemsundersökningen har besvarats av 229 medlemmar vilket ligger i linje med föregående år och ger ett statistiskt representativt resultat för föreningen i stort.
  2. Resultaten är överlag mycket bra över alla områden, såväl i absolut betyg samt i jämförelse med tidigare års undersökningar
  3. Extra utmärkande är höga betyg och positiv utveckling mot tidigare undersökning för områdena STG i media, styrelsevision, STG i Sverige samt föreningens hemsida vilket är glädjande då extra fokus lagts på just dessa områden sedan den senaste undersökningen.

 

Föreningens personal kommer nu att arbeta igenom hela materialet och alla fritextkommentarer för att fånga upp de områden där vi kan ytterligare förbättra oss som förening. 

 

Återigen stort tack !

 

 

Vi välkomnar Ebba till vår truppsektion!
2024-01-29 19:00

Ebba Roth kommer att starta en anställning på 50% inom främst Bas-trupp.

Ebba genomför samtidigt sin sista termin på Umeå universitets Tränarprogram och kommer också att befinna sig i hallen med tävlingstrupperna som sin Verksamhetsförlagda-utbildning VFU.

Ebba gör sin första dag den 5 februari och vi hälsar henne varmt välkommen som TOP-coach och hoppas att hon ska trivas hos oss.

STG Academy - TopCoachernas Dag
2024-01-26 12:04

 

Den 21 januari var det återigen dags för vår interna utbildningsdag för våra ledare inom såväl barn- & breddverksamheten, BAS-verksamheten samt tävlingssektionerna för AG och Trupp. 

 

Ett stort gäng laddade, engagerade ledare samlades i STG-hallen för att spendera en hel dag tillsammans i gymnastikens tecken. På agendan denna gång stod ett gäng utvalda utbildningar och workshops samt uppstartsmöten för respektive sektion för vårterminen 2024. 

 

Först och främst fortsatte vi vår resa med utbildning inom vår valda ledarskapsstrategi, ”Self-Determination-Theory” (SDT). SDT är en forskningsbaserad motivations- & ledarskapsteori som vi har som mål att utbilda alla våra ledare inom och som vi regelbundet fortbildar och uppdaterar oss inom. 

 

Förutom SDT ordnades också en rad workshops för våra ledare där de kunde välja och vraka bland ämnen som de själva önskar mer kunskap inom. Här erbjöds exempelvis redskapsspecifika pass inom AG så som barr och bom, dans- & rörelse inom alla discipliner, teknik för skruvade volter, genomgång av nationella bedömningsreglementet inom trupp och åldersanpassad styrke- & rörlighetsträning. 

 

Med hjärnorna fulla av kunskap och med hjärtat fyllt av gemenskap och samhörighet sätter vi nu igång terminen för hela vår verksamhet (även om vissa redan kört igång förstås) och välkomnar vårterminen 2024 med öppna armar.

 

Nu kör vi! 💜⭐️

Folkspels storsatsning JOYNA !
2024-01-26 08:25

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

 

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Här kan ni se en en kort informationsfilm.

JOYNA - Största möjliga intjäning med minsta möjliga insats! (youtube.com)

 

 

För min förening:

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar för att förbättra och utveckla vår verksamhet, utan hantering av fysiska produkter eller swish-betalningar. 

Vi hoppas att så många som möjligt av er medlemmar är med och sprider ordet och värvar prenumeranter men det kommer också självklart att vara helt frivilligt att vara med. 

 

Under april är vår förening en lanseringsförening vilket innebär att vi får starta vår prenumerationsvärvning en månad tidigare. För den som får ihop 5 prenumerationer bjuder Folkspel dig på ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

 

Detta är Folkspel:

  • Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.
Följ oss på facebook
Nyheter från våra grupper
Barn- och Breddgymnastik, 21/12 17:33 
Kvinnlig AG, 04/12 12:18 
Barn- och Breddgymnastik, 02/12 10:59 
Kvinnlig AG, 26/11 08:49 
 
Vi stödjer UNICEFs arbete för barnen i Ukraina
SPONSORER
Samarbetspartners