Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stockholm Top Gymnastics

Välkommen till Stockholm Top Gymnastics!

Stockholm Top Gymnastics har tre viktiga ledord som styr vår verksamhet- TRÄNA, TÄVLA, TRIVAS
Med kontinuerlig utbildning och utvärdering arbetar vi för en stark trygghet, gemenskap och glädje för alla våra medlemmar under träning, tävling, läger och andra aktiviteter.

Gymnastik är en form av träning som passar alla! Stockholm Top Gymnastics vill att barn, ungdomar och vuxna ska få möjlighet att träna gymnastik - oavsett ålder, tidigare kunskaper eller förutsättningar. Vi vill att alla ska komma till gymnastiken och utvecklas och ha roligt.  För mer info om våra olika gymnastikformer - gå in under respektive sektion.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Vill du komma i kontakt med oss ?  
Tel: 08-687 07 70 
Angående coronavirus
2020-02-28 17:58
Då några av våra medlemmar uttryckt en oro angående coronavirus, och ställt frågan hur föreningen ställer sig till detta vill vi meddela att föreningen kommer att hålla sig uppdaterade och följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi kommer i nuläget inte ställa in någon träning. Får vi annan rekommendation från folkhälsomyndigheten  kommer vi att se över detta och komma med vidare information.

 

Ni kan läsa på deras hemsida www.folkhalsomyndigheten.se

Har ni frågor och funderingar vänligen kontakta mig på foreningschef@stockholm-top.se
 Christina Wissinger 
Vill du träna gymnastik?
2020-02-07
Finns det någon bättre eller roligare träning än gymnastik?
Gymnastik är verkligen den ultimata idrotten där vi på ett optimalt sätt utvecklar vår motorik, kroppskontroll, stryka, koncentration och smidighet. Gymnastik passar alla, oberoende av tidigare kunskaper eller nivå. 
Stockholm Top Gymnastics har grupper för de allra yngsta till tonårsgympa och våra populära vuxengrupper. 

Vi vill att alla ska få möjlighet att träna gymnastik och startar ständigt nya grupper. Se vår bokningssida för mer info och bokning. 

Vi ser fram imot en härlig vår med massor av glädjefylld gympa!
Träna Trampolin med oss!
2020-02-05 13:53
Tycker du som vi att det är lite extra roligt med trampolin? Älskar du att hoppa studsmatta? Då ska du anmäla dig till våra trampolinträningar, där du får lära dig roliga tricks tillsammans med våra kunniga ledare i en specialinredd hall med nedsänkta trampoliner och mjuka landningsgropar.

Du behöver inte vara medlem i någon av våra övriga barn- och breddgrupper för att anmäla dig till dessa grupper. Vi har platser kvar på följande tider:

Lördagar 17:00-18:00 8-12 år
Lördagar 18:00-19:00 10-15 år

Träningen sker i Engelbrektshallen. Du kan enkelt boka en plats själv via bokningssidan. Vill du ha hjälp med bokningen kontaktar du oss på kansli@stockholm-top.se.
Vill du bli vår sponsorpartner?
2020-02-05
Stockholm Top Gymnastics vill fortsätta vara ledande inom Svensk gymnastik. Vi har en spännande vision som innefattar större internationella framgångar och fortsatt tillväxt i antal medlemmar och aktiva. Vi har investerat i en egen hall som nu är basen för vår växande verksamhet med kvalitet och sund värdegrund i fokus. För att nå våra mål behöver vi hjälp av änglar och sponsorer. Med Er hjälp så kan vi fortsätta TRÄNA, TÄVLA OCH TRIVAS!
Vill du jobba hos oss ?
2020-02-04 09:37
Stockholm Top Gymnastics växer och vi söker fler engagerade tränare och ledare. Vi behöver ledare som främst kan hjälpa till under kvällar och helger, för alla åldrar och nivåer. Som ledare i STG får du den introduktion och utbildning som du behöver. 
Vill du bli en i vårat härliga ledarteam så hör av dig till kansli@stockholm-top.se
Följ oss på facebook
Nyheter från våra grupper
 
SPONSORER
Samarbetspartners