Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stockholm Top Gymnastics

Välkommen till Stockholm Top Gymnastics!

Stockholm Top Gymnastics har tre viktiga ledord som styr vår verksamhet- TRÄNA, TÄVLA, TRIVAS
Med kontinuerlig utbildning och utvärdering arbetar vi för en stark trygghet, gemenskap och glädje för alla våra medlemmar under träning, tävling, läger och andra aktiviteter.

Gymnastik är en form av träning som passar alla! Stockholm Top Gymnastics vill att barn, ungdomar och vuxna ska få möjlighet att träna gymnastik - oavsett ålder, tidigare kunskaper eller förutsättningar. Vi vill att alla ska komma till gymnastiken och utvecklas och ha roligt.  För mer info om våra olika gymnastikformer - gå in under respektive sektion.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Vill du komma i kontakt med oss ?  
Tel:  0768-639919

Var med och stötta föreningen!
2020-04-01 11:41

Hej!

Vi i Stockholm Top Gymnastics har som många andra idrottsföreningar börjat känna av de ekonomiska konsekvenserna som följer av Coronaviruset. Vi har bland annat behövt ställa in flera arrangemang, tävlingar och läger samt att vi tyvärr känner av en minskning i antal bokningar. 

Vi har ju också vår egen STG-Hall som är en stor tillgång för föreningen men även en kostnad som inte de flesta andra föreningar har.


Vi ber nu om Ert stöd, bli supportermedlem i Stockholm Top Gymnastics för 250 kr/år och var med och stötta oss i denna tid. 


Svara med vändande mail till kansli@stockholm-top.se  med följande uppgifter.  Eller gå in via länken och skapa en ny deltagare!

https://sportadmin.se/book/?F=6E5581E6-4F44-48F9-A888-29CE7F4DED54&grupp=611853


Namn*
E-post*
Personnummer*
Adress*
Ort*
Postnummer*


Passa även på att köpa vår fina ”I LOVE STG” gympapåse! Swisha 155 kr till 123 467 34 89 tillsammans med er adress så kommer den på posten !


Tack för ert engagemang och stöd, det betyder massor för oss! Vi tar tacksamt emot alla tips och gåvor. Litet som stort, allt är av betydelse.


Ta hand om er och var rädda om varandra!

Med vänlig hälsning
Stockholm Top Gymnastics

Telefontider till kansliet
2020-03-25 19:47
Hej 
När vi nu öppnar upp träningen igen kommer vi på kansliet ha fler telefontider.
Vi ber er maila i första hand om ni har frågor och funderingar men ni kan även nå oss på telefon.

E-post: kansli@stockholm-top.se

Tel:  0768-639919
Telefontider: 

  • måndag 6/4 kl. 8-10
  • Tisdag 7/4 kl. 8-10

Hälsningar Maria på kansliet.
Uppdatering gällande COVID-19, träningen startar igen!
2020-03-25 19:03

Hej,

Vi kommer att återuppta vår gymnastikverksamhet från och med fredag den 27 mars. 


Under de två veckor som verksamheten varit inställd har vår personal jobbat  för fullt med att förbereda och planera för återupptagning av gymnastikträning för våra grupper men med anpassning för att vi också ska kunna hjälpa till med att begränsa risken för smittspridning samtidig som vi ska kunna tillhandahålla träning för alla våra gymnaster. 


Vi kommer att anpassa träningen så att den ska bli så bra som möjligt och samtidigt trygg för alla aktiva inklusive våra ledare som träffar många gymnaster under ett pass.

Det finns tydliga instruktioner om vad som gäller med tillfälliga förhållningsregler. Vidare info kommer från sektionsansvarig och huvudtränare till de olika grupperna.


Vi följer fortsättningsvis utvecklingen löpande och hoppas att vi ska kunna bedriva verksamheten så som vi nu noga planerat fram tills vi får signaler om att vi kan återgå till vår normala verksamhet och att vi slipper begränsa verksamheten mer än vi hittills gjort. Vi följer de riktlinjer som kommer från Folkhälsomyndigheten och Idrottsrörelsen.


Vi vet ännu inte hur hårt den rådande situationen kommer att påverka föreningen ekonomiskt då vi inte vet hur fortsättningen av våren, sommaren och hela året ser ut. Vi har planerade arrangemang under våren och sommaren som är en viktig del av våra intäkter som vi idag inte vet hur och om de kommer att kunna genomföras.


Med anledning av all ovisshet så ber vi ödmjukast om er förståelse för att visa tålamod och stötta vår förening. Har ni möjlighet så tar vi tacksamt emot all typ av hjälp!


Länk till våra tillfälliga förhållningsregler och anpassningar vid träning, som vi ser som mycket viktiga att följa under denna period.

 

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen Stockholm Top Gymnastics

 


Information angående Årsmöte 31/3
2020-03-25 09:48

Med anledning av rådande situation med Coronavirus kommer vi ändå att hålla planerat årsmöte den 31/3 men inte i STG-hallen utan den kommer att hållas via den digitala plattformen Teams.

Den som önskar deltaga behöver anmäla sig till vårt kansli senast den 26/3

Inbjudan kommer till den e-postadress via ni anmält deltagande.

  

Samtliga årsmöteshandlingar finns tillgängliga på STG’s kansli eller nedan: 

Revisionsberättelse 
Förslag till Styrelse


Välkomna!

Styrelsen Stockholm Top Gymnastics

Påsklovsläger i STG-hallen!
2020-03-07 09:56
Välkommen på gymnastikläger!
Datum: Vecka 15, måndag 6 april - torsdag 9 april
Tid:  9:00-15:00
Var:  STG-Hallen, Ulvsundavägen 106 i Bromma

Våra läger är den perfekta lovaktiviteten. 
Hos oss får du en unik chans att träna i en modern gymnastikhall välutrustad med redskap såsom barrar, bommar, trampetter och luftgolv. Vi kommer även hinna med styrketräning, mjuka och självklart lek och skojiga samarbetsövningar både inne och ute. Alla får även en liten lägerpresent!

Du behöver inte vara medlem i föreningen för att delta. Passa därför på att anmäla dina gympasugna kompisar. Då vi anpassar träningen efter ålder och nivå behöver du inte heller ha någon gymnastikerfarenhet. 

Anmälan till samtliga gympaläger finns under gruppanmälan-läger. 
Ellar maila oss så hjälper vi dig. Kansli@stockholm-top.se
VI SES!
Följ oss på facebook
Nyheter från våra grupper
Barn- och Breddgymnastik, 01/03 16:35 
Barn- och Breddgymnastik, 29/02 10:02 
Barn- och Breddgymnastik, 02/01 12:46 
 
SPONSORER
Samarbetspartners