SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholm Top Gymnastics

Att vara en bra och stöttande idrottsförälder är inte alltid så enkelt. Hur kan man stötta sitt barns idrottande på bästa sätt?

 

Stockholm Top Gymnastics har som mål att ha världens bästa idrottsföräldrar där vi som förening, tillsammans med våra ledare och föräldrar samarbetar för att alla våra gymnaster ska få en så bra upplevelse av gymnastiken som är möjligt.

 

För att stötta dig som förälder har vi tagit fram ett par punkter som ska underlätta den idrottsresa som nu ska börja.

 

  1. Stockholm Top Gymnastics Förväntansdokument. Dokumentet är en lathund där vi kort i punktform beskriver de förväntningar vi har på varandra i vår förening. Klicka här för Förväntansdokument.
  2. Introduktion till tävlingsgrupp. När man börjar i tävlingsgrupp kommer en inbjudan till ett möte under terminen där våra erfarna ledare går igenom struktur, förväntningar och tips och råd när det gäller träning och tävling
  3. Föreläsningar. En gång per år arrangerar föreningen en föreläsning inom ett område som är intressant och relaterat till vår idrott. Det kan vara kost och nutrition, träningslära, mental träning, ledarskap etc.
  4. Boktips! Hur blir man en bra idrottsförälder? Vi har tagit fram tre riktigt bra böcker i ämnet. Böckerna finns för påseende på vårt kansli och kan beställas på följande länkar: 

Länk till boken - Barnidrott, ingen lek
 
Vi stödjer UNICEFs arbete för barnen i Ukraina
SPONSORER
Samarbetspartners