SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholm Top Gymnastics

Försäkringar

Samtliga gymnaster i Stockholm Top Gymnastics är försäkrade via föreningen. Beroende på ålder, träningens svårighetsnivå och tävlingsdeltagande kan gymnasterna beröras av olika försäkringar. De av föreningen valda licensförsäkringarna (Basförsäkring, Träningsförsäkring samt Tävlingsförsäkring) rekommenderas av Svenska Gymnastikförbundet och hanteras av försäkringsmäklarna Pensum AB.

 
Har du blivit skadad på träningen/tävlingen/lägret?

Fyll i en skadeblankett tillsammans med tränaren som var på plats Vi vill sedan ha den kopia på denna anmälan mailad till vårt kansli.

 
 


Anmälan skickas via post till

Svedea AB

Box 3489

103 69 Stockholm  

 

Basförsäkringen gäller vid all gymnasstikträning för barn, ungdomar och motionärer, samt resa till och från sådana aktiviteter för barn, undomar och motionärer.

 

Träningsförsäkringen är obligatorisk för alla kategorier av gymnaster som använder trampett och/eller trampolin och utför hopp med rotation kring tväraxel som till exempel volt, barani eller överslag.

 

Tävlingsförsäkringen är obligatorisk för alla gymnaster som deltar på tävling med gymnaster från annan klubb och där poängbedömning sker.

 

 

Riksidrottsförbundets grundförsäkring

Samtliga ledare har Riksidrottsförbundets grundförsäkring som innehåller:

 

- Ansvarsförsäkring

- Förmögenhetsbrottsförsäkring

- Rättsskyddsförsäkring

- Olycksfallsförsäkring (för ledare och funktionär)

 

Försäkringsmäklaren Pensum AB hanterar Gymnastikförbundets försäkringar.

www.pensum.se

 

 
Vi stödjer UNICEFs arbete för barnen i Ukraina
SPONSORER
Samarbetspartners