Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stockholm Top Gymnastics

Info om Uppvisningen 17/11

Varmt Välkomna till höstens uppvisning!  Lördagen den 17/11 i Åkeshovs Idrottshall. 

Hela 3 olika uppvisningar kommer det bli med årets tema "Tidsmaskin". Vi kommer få se STG´s alla grupper åka antingen framåt eller bakåt i tiden. Har vi tur kanske vi får besöka tomteland, vikingatiden eller hänga med på 80-tals disco. 

Uppvisning 1: kl 11.30 (samling kl 11.00 i markerat omklädningsrum)

Uppvisning 2 kl 13.30 (samling kl 13.00 i markerat omklädningsrum)

Uppvisning 3: kl 15.30 (samling kl 15.00 i markerat omklädningsrum)


Hur grupperna fördelas under dagen ser ni nedan. Klicka på länk för mer information om varje uppvisning, tider och klädsel. 


Hur vet man vilken grupp ens gymnast går i? Se tex bokningsbekräftelse, faktura eller ett tidigare utskick från oss. 

Tex 08a Adolf Fredrik måndagar 17.00-18.00 minisilver. Då tillhör gymnasten 08a. 


Vilka grupper kör vilken uppvisning: 

UPPVISNING 1, 11:30: 

Minibrons: 06a, 07c, 11b, 17a, 17i, 22a,  

Silver: 05b, 09b, 11f, 13b,  

Minisilver: 04b, 07d, 17d, 17v 

Guld: 07g, 10b, 12c, 18c 


UPPVISNING 2, 13:30: 

Brons: 17j 

Minibrons (och FBG och Alla kan gympa): 06b, 07b, 11h, 17g, 18a 

Silver: 04c, 10a, 12b, 17l, 17w 

Minisilver: 05a, 08a, 11d,  

Guld: 07h, 09c, 14a, 17s 

Miniguld: 11:e, 17r


UPPVISNING 3, 15:30: 

Minibrons: 07a, 11a, 11i, 17h, 17t 

Silver: 07f, 11c, 13a, 17k, 21b 

Minisilver: 06c, 09a, 17u 

Guld: 05c, 08b, 10c, 17e 

Miniguld: 11j, 22d 

Vuxengympa: 17b, 19a

Länk till Inbjudan med tider, klädsel etc.


Varmt välkomna!

Fantastiska prestationer under SM-veckan 2018

Tack alla gymnaster och tränare för en fantastisk SM-vecka! 💜🌟Vi är grymt stolta över er, och vet hur mycket tid och engagemang ni lägger ner. Det är omöjligt att rabbla alla fina resultat, men nämnas kan att STG knep både guld och brons i lagtävlingen på JSM! Flera fina placeringar med medaljer för både juniorer och seniorer i både mångkamp och grenfinaler. 

PM1 Guldpokalen 2018
5-6 maj närmar sig med stormsteg! Nu är PM 1 klart för Guldpokalen. I dokumentet hittar ni startlistor, poolindelning och allmän info. Domarfördelningen kommer så fort som möjligt. Varmt Välkommen!
Sommarläger

Hej alla flickor som är 5 år och äldre,

Nu går det att anmäla sig till våra roliga sommarläger i STG-hallen!


Lägerveckorna i sommar är vecka 24,25,26,27,32 samt 33. 

Måndag till torsdag klockan 9:00-15:00.

På våra läger har vi tillgång till en mängd olika spännande redskap; räck, barr, bom, matta, hopp, trampett, luftgolv, ganska olikt vad man kan hitta i en skolgymnastiksal. Vi kommer även hinna med styrketräning, mjuka och självklart lek och skojiga samarbetsövningar både inne och ute!

Under lägerveckorna medtas egen lunchmat som inte behöver hållas kall i kyl samt extra frukt. Vi står för mellanmål på eftermiddagarna. 

Även syskon och kompisar  är välkomna då vi har gymnastik i alla nivåer, så anmäl så många ni önskar (flickor endast)

Det går självklart bra att anmäla sig till så många lägerveckor man vill! 


Anmälan till samtliga gympaläger finns under direktanmälan-läger.


 Direktanmälan till läger eller barn- och breddgrupper! 

Dags att nominera Årets Ledare och Årets Förening 2017!

Information från Gymnastikförbundet Öst:

"Hej!

Det har nu blivit dags att nominera Årets Ledare och Årets Förening 2017! Detta är en årlig utmärkelse som Gymnastikförbundet instiftat med syfte att lyfta föredömliga ledare och föreningar inom förbundet, och ge erkännande och stimulans för fortsatt fantastiskt arbete.

...

Nomineringsprocedur:

Skriv en nominering på högst två A4-sidor där ni målande motiverar varför ledaren eller föreningen bör vinna utmärkelsen. Skicka sedan nomineringen till ost@gymnastik.se senast den 15 februari. 
Nedan kriterier och uttagningsprinciper kan hjälpa i er motivering: 

Kriterier och uttagningsprinciper
Uttagningsprocedur och pris:

De regionala vinnarna utses av regionstyrelsen och uppmärksammas under Gymnastikförbundet Östs årsmöte den 25 mars, samt får prispengar: 2 000 kr till årets ledare och 3 000 kr till årets förening.

Vinnarna i region Öst tävlar därefter mot övriga regioners vinnare för titlarna årets ledare och årets förening i hela Sverige. Segrarna utses av nationella styrelsen och får pokal samt prispengar: 10 000 kronor till årets ledare och 15 000 kronor till årets förening.

Sprid gärna detta till medlemmar och föräldrar i er förening!

Med vänlig hälsning

Jonatan Petersson

08 – 627 40 48

jonatan.petersson@gymnastik.se

Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4, 171 54 Solna"

Ungdomsledarstipendium 2017

UNGDOMSLEDARSTIPENDIUM 2017 – GRATTIS JOHAN WIKÅS!

Ungdomsledarstipendierna för 2017 är nu utsedda. Vi har glädjen att meddela att en av stipendiaterna är Stockholm Top Gymnastics egen Johan Wikås.

Johan blev ovetande nominerad för stipendiet under sommaren och idag fick föreningen, och Johan själv, det glada meddelandet att han blivit utvald som en av vinnarna.

-       Det känns väldigt oväntat, positivt överraskande och såklart riktigt riktigt roligt! Jag hade ingen aning om att jag blivit nominerad och är både berörd och ödmjuk över nomineringen och vinsten. Jag är helt enkelt oerhört glad, säger Johan.

Johan är tränare i föreningens truppverksamhet där han tränar allt från de yngsta gymnasterna till den högsta nivån i föreningen.

-       Jag försöker vara en bra ledare för alla och vill genom ett tjänande ledarskap tillsammans med gymnasten hitta vägar framåt. Jag vill vara det redskap som med gymnasten i centrum hittar vägar för största möjliga utveckling, såväl på ett personligt plan som ett sportsligt plan för den enskilde individen. Jag använder mig gärna av forskningsmetoder och motivationsteorier och vill fortsätta att utvecklas till en bättre tränare och ledare hela tiden säger Johan.

Som stipendiat har Johan vunnit 5000kr samt ytterligare 5000kr till föreningen samt en middag och tillställning i stadshuset där stipendiaterna ska tilldelas priserna och uppmärksammas.

Här kan ni läsa en liten (förkortad) del av nomineringen som skickades till Stockholms idrottsnämnd:

”…Oavsett vilken ålder eller nivå gruppen befinner sig på så är engagemanget och insatsen detsamma från Johans sida. Massor av positivism, ödmjukhet, skratt och beröm. Glädjen från hans sida är genuint äkta mot alla gymnaster och jag är så stolt över att ha honom i föreningen. Här vet jag att barn och ungdomar blir behandlade med respekt, blir tränade på ett sätt som skapar stark självkänsla, känsla av att vara sedd, viktig, behövd och med en stor öppenhet och önskan för autonomi.

Gymnasterna möts av high fives, applåder, beröm och en delaktighet i sin träning. Detta gäller givetvis inte endast de som lyckas med något särskilt eller som är bäst utan det är just det som är så fantastiskt. Han hittar sätt och tillfällen så att alla individer i gruppen, och alla olika grupper, får uppmärksamhet, tid och omtanke.

Johan är påläst på teorin SDT (Self-determination-theory) och rannsakar, utmanar och utvärderar sig själv hela tiden för att bli en bättre ledare.

…i detta fall vill jag lyfta en tränare som trots en kort tid i vår förening verkligen gör avtryck, intryck och visar precis vad en idrottsledare ska stå för. En tränare som verkligen bryr sig från hjärtat oavsett den aktives ålder, nivå eller kunskaper.
...och kanske framför allt, en tränare som verkligen utvecklar dessa unga individer till starka, självsäkra människor med ödmjukhet, vänlighet och respekt för andra och sig själva.”

 

Ett stort GRATTIS till Johan och vi är stolta över att ha sådana ledare i föreningen!

 
SPONSORER
Samarbetspartners