SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholm Top Gymnastics

High Five
Stockholm Top Gymnastics har genomgått Rädda Barnens utbildning High Five – ett processarbete som vill skapa förutsättningar för barnidrott, fri från mobbning, kränkning och diskriminering. 

Arbetet har bestått i ett antal träffar med en 15 personer stor grupp bestående av gymnaster, ledare, föräldrar, kanslipersonal och styrelse som har diskuterat hur vi ska undvika dåliga beteenden inom vår förening, under ledning av Rädda Barnen.


Resultatet av dessa träffar har lett fram till en informationsbroschyr som finns tillgänglig i pappersformat men även här; Uppförandekod.  Här beskriver vi den uppförandekod vi vill ska genomsyra hela föreningen oavsett vilken roll du har; från gymnast till alla unga och vuxna ledare, förälder, anställd eller personer med annan anknytning till föreningen. Arbetet har lett fram till en konkret handlingstrappa om hur vi ska agera vid olämpligt beteende, som vi hoppas alla kan ta till sig och känna delaktighet med.


Gruppens arbete har också lett fram till en Nolltoleransknappen  som man kan använda om man vill ha kontakt med vårt eget värdegrundsombud. STGs värdegrundsombud består av personer i styrelsen vars uppgift är att ge stöd och hantera de anmälningar som kommer in.


Även värdegrund har uppdaterats.


För den som vill veta mer om High Five är du välkommen att kontakta vårt kansli eller styrelse. Titta även gärna på följande länkar: 

Rädda Barnen - High Five 

 

STG- High Five

 

 
Vi stödjer UNICEFs arbete för barnen i Ukraina
SPONSORER
Samarbetspartners