SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholm Top Gymnastics

2023 års undersökning
 
Styrelsen vill rikta ett stort tack till alla som deltagit i årets medlemsundersökning – det hjälper oss att bli en bättre förening

 

 

  1. Årets undersökning har besvarats av 229 medlemmar vilket ligger i linje med föregående år och ger ett statistiskt representativt resultat för föreningen i stort.
  2. Resultaten är överlag mycket bra över alla områden, såväl i absolut betyg samt i jämförelse med tidigare års undersökningar
  3. Extra utmärkande är höga betyg och positiv utveckling mot tidigare undersökning för områdena STG i media, styrelsevision, STG i Sverige samt föreningens hemsida vilket är glädjande då extra fokus lagts på just dessa områden sedan den senaste undersökningen.

 

Föreningens personal kommer nu att arbeta igenom hela materialet och alla fritextkommentarer för att fånga upp de områden där vi kan ytterligare förbättra oss som förening. Dessa punkter kommer att läggas in i den verksamhetsplan som tas fram till vårt årsmöte.

 

Återigen stort tack !

 

 
Vi stödjer UNICEFs arbete för barnen i Ukraina
SPONSORER
Samarbetspartners